Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Afwerking

Deceuninck zet dakrand in hardschuim pvc centraal bij op Belgian Roof Day

Deceuninck, producent van hoogwaardige pvc-ramen, -deuren en -bouwprofielen, tekent present op Belgian Roof Day op 11 oktober in Brussels Kart Expo. Dit jaar legt het merk er de focus op haar hoogwaardige dakgootprofielen in hardschuim pvc.

BKBC - 2024-09-05T112152.958
Deceuninck

De hardschuim pvc-bekledingsprofielen van Deceuninck zijn vervaardigd uit pvc-schuim met gesloten cellen en voorzien van een toplaag in hoogslagvast hard pvc. Bovendien zijn ze licht in gewicht, uv-bestendig, rotvrij, splintervrij en splijten ze niet. Een bijkomend voordeel is de snelle en eenvoudige verwerking. De profielen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes (van 90 mm tot 400mm) en in een lengte van 6 meter, waardoor de dakwerker slechts één profielpaneel nodig heeft en een resultaat zonder zichtbare voegen mogelijk is. De profielen kunnen bevestigd worden met schroeven met ingekleurde kop of nagels met kop in kunststof. Wie voor een esthetischere look wil gaan, kan de profielen ook verlijmen. ​

Om te beantwoorden aan de behoeften en stijl van de eindklant, is de kleur van de dakgoot eenvoudig af te stemmen op de kleur van de ramen en de rest van de woning. De keuze bestaat uit coating-, massa- of foliekleuren waarvan de meeste standaardkleuren op voorraad en beschikbaar zijn bij de groothandel.

Het materiaal is 100% recycleerbaar. ​

Info en inschrijven voor de Belgian Roof Day.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten