Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Afwerking

Jochen Daneels wordt co-CEO bij Beddeleem

Jochen Daneels is sinds 1 januari co-CEO van Beddeleem, het afwerkingsbouwbedrijf uit Nazareth. Hij zal de duobaan vervullen samen met Koen De Block.

Jochen Daneels
Jochen Daneels (39) was reeds drie jaar commercieel directeur nadat hij 13 jaar als projectmanager de knepen van het vak leerde kennen. Hij krijgt er nu ook de verantwoordelijkheid voor projecten en uitvoering bij. De nieuwe co-CEO en tevens gedelegeerd bestuurder is een van de zonen van Hendrik Daneels. Die is op 1 januari  afgetreden als co-CEO en gedelegeerd bestuurder en benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.
 
Beddeleem is tegelijk totaalafwerkingsbedrijf (klasse 8 categorie D) en fabrikant van systeemwanden, klimaatplafonds, deuren en projectmeubilair. Het hoofdkantoor en productieafdeling zijn gevestigd in Nazareth. Daarnaast heeft Beddeleem kantoren in Groot-Bijgaarden en Capellen (Luxemburg). Vanuit Parijs zijn ze actief op de Franse markt. Een team van 180 medewerkers en 350 monteurs staat garant voor een omzet van zowat 85 miljoen €.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten