Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsinfo

EEG Turnhout, Heyer en Danneels nu ook juridisch onder EEG NV

Nu EEG Turnhout (voorheen De Kock), Danneels en Heyer ook juridisch worden geïntegreerd onder EEG NV, telt de familiale bouwgroep voortaan tien vestigingen en vijf competence centers in België.

BKBC - 2024-08-27T075538.901
EEG NV

De familiale bouwgroep EEG NV heeft voortaan officieel tien vestigingen en vijf competence centers in België. Nu behoren ook De Kock, Danneels en Heyer juridisch tot EEG NV: deze vestigingen heten vanaf nu EEG Turnhout, EEG Namur en EEG Medical. Deze laatste is een competence center binnen de EEG-structuur.

 De Kock werd in 1997 opgericht en groeide van een eenmanszaak al snel uit tot een middelgrote speler in de sector van sanitair en HVAC.

Met EEG Namur, voorheen Danneels SA, wil EEG zijn aanwezigheid op de Waalse markt versterken. Heyer – voortaan dus EEG Medical - is de specialist op het vlak van de installatie van medische gasverdeelnetwerken. 

CEO Didier Vanden Broucke is blij met de juridische toetreding van EEG Turnhout, EEG Namur en EEG Medical in EEG NV:  “De inkanteling van EEG Turnhout en EEG Namur zijn een belangrijke stap voorwaarts. Het fusioneren en de evolutie naar één naam en één juridische entiteit zal de naamsbekendheid van EEG verder versterken en ons in staat stellen om in deze regio’s ook projecten tot klasse 8 te realiseren.”  

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten