Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | 2N: uitgebreide toegangscontrole-oplossingen voor elk type woonproject

.

2N_All-Products_Access-Control_5000x3333_white_ok

De nieuwste IP-toegangstechnologieën kunnen de waarde van woonprojecten verhogen, doordat ze huurders extra voordelen op het gebied van beveiliging en comfort bieden.

Cruciaal is dat toegangscontrole-oplossingen ook flexibiliteit bieden. En dat begrijpt 2N, leverancier van toegangscontrole-oplossingen. Wanneer bijvoorbeeld een 2N touchscreen of modulaire intercom bij de toegangsdeuren van een appartementencomplex geïnstalleerd wordt, kan deze exact worden afgestemd op de behoeften van het project.

Bovendien is er flexibiliteit wat betreft credentials. Sommige bewoners geven de voorkeur aan toegang met de smartphone, met de extra optie om van de smartphone ook de antwoordunit te maken, zodat ze videogesprekken kunnen voeren met bezoekers, zelfs wanneer ze niet thuis zijn. Anderen zijn traditioneler en geven de voorkeur aan toegangspasjes. Kortom, er hoeven geen compromissen gemaakt te worden. Bluetooth, multifrequentie RFID, toetsenborden en vingerafdruklezers kunnen in één apparaat gecombineerd worden, en vervolgens kunnen huurders zelf beslissen wat hun voorkeur heeft.

Het andere grote voordeel van IP-toegangscontrole devices is, dat ze eenvoudig te integreren zijn in complexe, uitgebreide beveiligingssystemen. Vaak is het primaire doel van geïntegreerde oplossingen het upgraden van de beveiliging van een pand. De intercom kan bijvoorbeeld geïntegreerd worden met een VMS- of alarmsysteem, of de HD-camera van de intercom kan zo ingesteld worden dat deze een foto van ongewenste bezoekers naar de facility manager stuurt.

Daarnaast realiseren veel projectontwikkelaars zich ook dat toegangscontrole niet alleen belangrijk is bij de hoofdingang. Een robuuste intercom is eveneens belangrijk in ondergrondse garages en in gemeenschappelijke ruimtes.

Dezelfde mate van flexibiliteit kan ook per appartement aan de bewoners worden geboden. De antwoordunits van 2N kunnen worden uitgevoerd met verschillende opties - alleen audio, met een display, met een touchscreen display of met een Android-besturingssysteem. Ook dan kunnen gebruikers zelf kiezen, wat hun voorkeur heeft.

De voordelen van IP-technologie zijn niet alleen voorbehouden aan bewoners. Een cloudgebaseerde dienst zoals My2N, die zowel gratis als veilig is, biedt integrators en facilitair managers toegang tot apparatuur, waar ze zich ook bevinden. Vier van de vijf vragen van klanten kunnen op afstand worden afgehandeld, waardoor de noodzaak om naar een gebouw te reizen afneemt, en er tijd en geld bespaard wordt. 

Wat de details van uw project ook zijn en welke uitdagingen u ook moet oplossen, u vindt het antwoord in 2N's uitgebreide portfolio van toegangscontroleoplossingen.

9155211C_Office-Garage_Lady_RGB_ok
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten