Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Aedifica-ceo genomineerd voor Manager van het Jaar

Trends maakte zopas tien kandidaten bekend die Manager van het Jaar 2018 kunnen worden. Stefaan Gielens, ceo van Aedifica, is voor het tweede jaar op rij bij de tien genomineerden. Hij ziet zijn nominatie als een erkenning voor de internationale groei die Aedifica tijdens het voorbije jaar liet optekenen en haar langetermijnstrategie als pure-play zorgvastgoedinvesteerder.

Aedifica
David Plas Photography

Bij de andere kandidaten vinden we nog Dirk Coorevits van Soudal, Wouter De Geest van BASF Antwerpen en Chris Peeters van Elia Group. Aan Franstalige zijde zijn er nominaties voor o.m. Virginie Dufrasne van bouwbedrijf Lixon, Benoît Soenen en Christophe Wanty van bouwgroep Wanty en Frédéric Taminiaux van keukenproducent Eggo.

Erelijst

De Trends Manager van het Jaar wordt sinds 1985 jaarlijks gekozen door de lezers van Trends, de kijkers van Kanaal Z en een professionele jury. De laureaat wordt bekendgemaakt op 9 januari 2019. Eerdere winnaars die verwant zijn met de bouwsector zijn aan Vlaamse zijde o.m. Ronnie Leten van Atlas Copco (2013), Martine Reynaers van Reynaers Aluminium (2003), Luc Vansteenkiste van Recticel (2000) en Aimé Desimpel van Desimpel (1993). Op de Franstalige erelijst staan o.m. Louis-Marie Piron van Thomas & Piron (2014), Pierre Cuisinier van Caterpillar België (2005) en Marie-Anne Belfroid van de groep Ronveaux (2003).

Stemmen voor de Vlaamse kandidaten kan via deze link.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten