Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Aluminium dakranden Roval-Solokraal® en Roval-Solotrim®

Roval Aluminium heeft een uitgebreid assortiment architectonische aluminium dakranden en stadaarddaktrimmen. Deze worden toegepast als dakrandafwerking in de woningbouw en utiliteitsbouw in zowel nieuwbouw als renovatie- en herbestemmingsprojecten. Twee opvallende aluminium dakranden binnen dit assortiment zijn de Roval-Solokraal® en de Roval-Solotrim®: enkelvoudige aluminium dakranden die voorzien zijn van een speciaal ontwikkelde EPDM-afdichtingsband.

Eindhoven,-Meerhoven-(Roval-Kraal5)

Geen extra bewerking nodig

Het voordeel van deze EPDM-afdichtingsband is dat er geen extra bewerking nodig is om de dakranden te bevestigen, zoals het monteren met EPDM-afdichtingskit. Hierdoor is een snelle en kwalitatief hoogwaardige montage mogelijk. De Roval-Solokraal® en Solotrim® worden met RVS-schroeven en RVS-neopreen afdichtringen rechtstreeks op de afgewerkte bitumen of kunststof dakbedekking gemonteerd.

Bespaar tijd en geld

Roval Aluminium is totaalleverancier. Dat betekent onder meer dat de aluminium bouwproducten inclusief alle toebehoren worden geleverd. Dit one-stop-shoppingbeleid bespaart tijd en geld. De aluminium dakranden worden compleet geleverd, inclusief bevestigingsgaten, verbindingsplaatjes met ingebouwde afstandhouder, UV-bestendige kunststof afdekkoppelingen en RVS-kruiskopschroeven met afdichtingsringen. De aluminium dakranden zijn, zoals alle andere bouwproducten van Roval Aluminium, leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren en in blank geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. Roval levert eventueel ook gelaste binnen- en buitenhoeken. De eindgebruiker profiteert van het duurzame karakter van de aluminium dakranden. Aluminium is onderhoudsarm en behoudt in tegenstelling tot andere materialen, zoals hout of kunststof jarenlang onaangetast zijn esthetische uitstraling. Meer informatie vindt u op www.roval.be.


 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten