Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Alvance Aluminium Group krijgt VCK-award

Het team van Alvance Aluminium Group uit Duffel wint de VCK Business Excellence Award 2020 van het Vlaams Centrum voor Kwaliteit. De prijs werd uitgereikt tijdens de digitale VCK Quality Day. Het kwaliteitsteam van AGC Glass Europe eindigde als finalist met een schitterend verbeterproject waarbij ze de opstarttijden van hun productie drastisch konden verlagen.    

Alvance Aluminium Group krijgt VCK-award (2)
Dirk Inghels en zijn collega’s van de aluminiumwalserij Alvance Aluminium Duffel, onderscheidden zich van andere kandidaten omwille van hun grootschalige kwaliteitsinitiatieven en de betrokkenheid van alle 600 arbeiders. Deze inzet zorgde ervoor dat deze organisatie in vier jaar tijd de ‘Cost of Poor-Quality’ kon doen dalen met 5 miljoen €.
 
Met een duidelijke langetermijnvisie en een organisatie-brede impact, werd het duidelijk dat men kon spreken van een cultuurtransformatie. Het team mocht daarom verdiend deze VCK Business Excellence Award 2020 in ontvangst nemen, vond de jury.
Het Vlaams Centrum voor Kwaliteit (VCK) is een onafhankelijk netwerk van 200 organisaties die inzetten op kwaliteit in al haar facetten. Met de Business Excellence Awards bekroont deze netwerkorganisatie jaarlijks de allerbeste kwaliteitscases. Hierbij wordt grondig gezocht naar de meest overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten in alle aspecten van de organisatie.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten