Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Antislipplaat verhoogt veiligheid op de bouwplaats

Sure Step, de nieuwe OSB/3-plaat van SMARPLY zorgt tijdens de natte wintermaanden voor meer veiligheid op de bouwplaats. De nieuwe OSB-plaat is bij uitstek geschikt voor toepassing in vloeren of bij projecten waar verhoogde weersbestendigheid én slipresistentie van cruciaal belang zijn.

LEMPAN-PANELS-SURE-STEP-2_Crop

Verhoogde weersbestendigheid en antislip

SURE STEP beschikt over een hoog draagvermogen, is vochtwerend en heeft geen toegevoegde formaldehyde. De uniek uitgeharde coating is ontworpen om de effecten van weersinvloeden en slijtage te weerstaan tijdens de constructiewerken.

SMARTPLY SURE STEP is de ideale oplossing voor wanneer verbeterde duurzaamheid, tijdelijke bescherming, laag sliprisico en weerstand tegen slijtage vereist zijn bij projecten.

SURE STEP wordt in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk verdeeld door LEMPAN PANELS.

De FSC®-gecertificeerde plaat is bij LEMPAN PANELS verkrijgbaar in grote afmetingen.

Beschikbare diktes in 2397 x 1200 mm met tand en groef:

•    18 mm
•    22 mm

Vraag nu een gratis staal aan

Contacteer LEMPAN PANELS voor meer informatie en beschikbaarheid

Lempan Panels is deel van Lemahieu Group

Lemahieu Group gelooft in de toekomst van hout en platen als duurzaam (bouw)materiaal en wil door middel van ecologisch verantwoorde oplossingen hun toepassingen verruimen.
Onze sterkte ligt in de samenwerking tussen de verschillende divisies en de gespecialiseerde vakkennis van onze medewerkers. Onze breed vertakte hout- en platenkennis, innovatieve technieken en duurzame materialen staan samen garant voor ecologisch verantwoorde toepassingen voor binnen en buiten. www.lemahieugroup.be
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten