Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

APK Group neemt J. Daniëls over

Installatiebedrijf J. Daniëls BV uit Nederland is onderdeel geworden van de Belgische APK Group.

J. Daniëls - APK Group
Het Voerendaalse familiebedrijf J. Daniëls BV is in 1958 opgericht als eenmanszaak voor installatiewerk op het gebied van gas, water en loodgieterswerk. Door hun ruime ervaring en voortdurende ontwikkelingen is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend specialist in infra, gas, water en elektra.
 
Bovendien is J. Daniëls BV een erkend leerbedrijf dat bevoegd is om stageplaatsen en leerbanen voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.
 
De APK Group heeft vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg en stelt meer dan 1.600 mensen tewerk. Hiermee streeft het bedrijf ernaar om mensen, bedrijven en overheden met elkaar te verbinden door slimme en duurzame steden te creëren. APK Group biedt meerdere diensten aan onder elf verschillende divisies.
 
Met de overname wil APK Group zijn positie versterken in Limburg (NL) om de klanten beter te bedienen en te ontzorgen. Dit zal gebeuren onder de leiding van de directeur Frank Congiu, die tevens medeaandeelhouder blijft en Gijs Frijters als operationeel directeur van de divisie Energie & Water van APK Group. Het bedrijf J. Daniels BV zal onder zijn eigen naam in de APK Group blijven opereren.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten