Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Betonverhardingen en infrastructuurwerken

Roos Groep is naar eigen zeggen de specialist in betonverhardingen en infrastructuurwerken. Het familiebedrijf bestaat 60 jaar en adviseert de klant en zoekt mee naar de beste oplossing voor een betonverharding of andere infrawerken.

Roos Groep

De organisatie wil zich onderscheiden door haar innovatief vermogen, gemotiveerde personeel en de drang naar het leveren van kwaliteit in een markt met zware concurrentie. Het bedrijf is opgedeeld in drie verschillende divisies.

De eerste divisie is gespecialiseerd in verschillende types betonverhardingen, zowel  machinaal als manueel gestort. De tweede divisie is gespecialiseerd in infrawerken zoals de wegenbouw, het bouw- en woonrijp maken van gebieden en de ontwikkeling van recreatiegebieden zoals sportvelden. De derde divisie is Roos Speciale Technieken en die  groeit aanzienlijk. De onderneming kan een partner zijn voor het zagen en vullen van voegen, betonreparaties, Ucrete-gietvloeren en het uitwassen van betonverhardingen. Vooral het uitwassen van beton heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei gekend. Een andere manier van uitwassen zorgt voor een hogere en constante kwaliteit.

De Roos Groep houdt volgende kernwaarden hoog in het vaandel:

  •  Advies
    Bij de voorbereiding van een project wordt er een projectteam opgezet. Dat team denkt mee met de klant en geeft advies over de mogelijke oplossingen.
     
  • Kwaliteit
    De Roos Groep streeft steeds naar de hoogst haalbare kwaliteit in hun diensten.
     
  • Afspraak is afspraak
    Duidelijkheid en afspraken zijn belangrijk voor de Roos Groep, de zaken worden steeds duidelijk uitgelegd, gepresenteerd en gecommuniceerd.

www.roosgroep.com

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten