Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

BIA opent nieuw Service & Sales Center in Izegem

Het nieuwe verkoop- en servicecenter van BIA in Izegem (West-Vlaanderen) bestrijkt een oppervlakte van 6.300 m² en biedt een compleet assortiment inspectie- en reparatiediensten. Dit nieuwe Service & Sales Center komt naast de reeds bestaande vestigingen in Zutphen (Nederland) en Fleurus (Wallonië).

bia

De nieuwe vestiging omvat een ruime werkplaats, een onderdelenmagazijn en een grote buitenzone voor machineopslag.

Net zoals de andere centra in Fleurus en Zutphen beschikt het over een park nieuwe machines (waaronder het Komatsu Utility-gamma), Matrent-huurmachines en een ophaalpunt voor onderdelen.

 “Met nagenoeg 65% van het machinepark en -potentieel in Vlaanderen en dankzij de opening van deze nieuwe vestiging in Izegem komt BIA Benelux dichter in de buurt bij zijn vele bestaande en potentiële klanten. Deze nieuwe ‘hub’ biedt een compleet dienstenpakket, zoals dat verwacht wordt van een premium verdeler. Deze nieuwe vestiging helpt BIA en Komatsu niet alleen een grotere zichtbaarheid te verwerven, maar biedt vooral aan alle gebruikers of kopers van Komatsu-machines in het noordwesten van het land een advies- en servicepunt in hun nabijheid”, stelt Gregory de Jacquier, general manager van BIA Benelux.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten