Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

BINST ARCHITECTS viert jubileum met imposant boek

Architectenbureau BINST ARCHITECTS viert zijn 50ste verjaardag met de publicatie van UNTITLED: een conceptueel en analytisch werk dat diepgaand inzicht biedt in hun multidisciplinaire oeuvre.

BKBC - 2024-06-13T152416.836
BINST ARCHITECTS

Het boek UNTITLED is een viering van de rijke geschiedenis, waarbij het bureau gedurende 25 jaar onder leiding stond van wijlen Jo Crepain. Vandaag staat Luc Binst aan het hoofd, die zelf ook zijn 50e verjaardag viert.

Het bijna 1.400 pagina's tellende biedt een uitgebreid overzicht van de diversiteit aan disciplines waarbinnen BINST ARCHITECTS actief is.

“Met dit boek geeft het bureau zich letterlijk bloot”, zegt Luc Binst. “Ons DNA wordt ontleed, projecten in het verleden en de toekomst worden getoond, onze thematische en methodische aanpak komt aan bod, .. Het past binnen de strategie van het bedrijf om ons steeds meer in de markt te zetten als een denktank voor innovatie, maar ook een klankbord voor R&D naar leveranciers en producenten toe.” 

BKBC - 2024-06-13T152345.407
BINST ARCHITECTS
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten