Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

BMB Bouwmaterialen Hamme verhuist naar gloednieuw filiaal

BMB Bouwmaterialen, één van de grootste en toonaangevende distributeurs van bouwmaterialen in Vlaanderen, verhuisde deze week naar een gloednieuw gebouw. De nieuwe site, vlak naast de oude in Hamme, is overzichtelijker en biedt een uitgebreider productgamma aan, afgestemd op de toenemende vraag naar renovatiematerialen.

Ontwerp zonder titel - 2023-11-13T163920.348
BMB Bouwmaterialen

De verhuizing kadert in de groeiambities van het bedrijf dat binnen 3 à 5 jaar de kaap van 500 miljoen euro jaaromzet wil halen. Daarvoor wil de bouwdistributeur minstens 15 bijkomende medewerkers aanwerven.

BMB Bouwmaterialen wil meer en meer inspelen op renovatie en past daarom haar productgamma aan. In de 1.000 m² ‘Proshop’ vinden zelfbouwers en bouwprofessionals vanaf nu, naast de klassieke ruwbouwmaterialen, een uitgebreider assortiment aan hout, werkkledij, metselgereedschap, stenen en isolatiemateriaal. Dit is mogelijk dankzij een efficiëntere indeling en meer schapruimte. Ook extra materialen voor dakwerken en gevelbekleding, al dan niet op maat verzaagd, gefreesd of geboord, zijn toegevoegd aan het gamma.

De producten liggen doordacht, overzichtelijk en gestructureerd in de rekken, zodat klanten tijd besparen. Ook het afhalen van materialen verloopt in de nieuwe locatie een pak efficiënter: dankzij de overdekte drive-by laden klanten hun aankopen snel, én droog, in hun wagen. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten