Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Boels Rental doet drie overnames

Boels Rental, met hoofdzetel in Nederland, heeft zopas drie sectorgenoten overgenomen. Het gaat om machineverhuurder Already Hire Limited in Engeland en de gespecialiseerde verhuurders Delta Rent en Amdyte in Nederland. Bij de overgenomen bedrijven werken in totaal 124 medewerkers.

boels

Net als het eerder dit jaar overgenomen Abird is Delta Rent actief in de industriële verhuur en in het bijzonder de petrochemie. Door de overname en de nieuwe synergie tussen de activiteiten wordt de slagkracht van Boels Rental in deze markt aanzienlijk vergroot. Daarnaast heeft Boels Rental het Britse Already Hire gekocht, een gerenommeerde generalist in machineverhuur met vier vestigingen in Londen. Hiermee versterkt Boels zijn positie in het Verenigd Koninkrijk, nadat het deze markt al in 2017 had betreden door de overname van het bedrijf Supply UK (25 vestigingen). In februari nam Boels Rental het gespecialiseerde verhuurbedrijf Amdyte over, de Nederlandse marktleider in de verhuur van tijdelijk hekwerk.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten