Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

#bouwmakkers-actie in Diest en Hasselt

Dag 3: woensdag 16 mei MNM-dj Brahim maakte op woensdagmorgen 16 mei live radio in de Heggestraat in Diest, waar Medanex Clinic een nieuwbouw neerzet.   

dag 3 hoofdfoto

Hij interviewde er Kevin Cams en Noah Peeters van de firma Cozie uit Waasmunster, die er werkten aan de koeling en de ventilatiegroepen (klimatisering). “Ons bedrijf is gespecialiseerd in loodgieterij, verwarming, zonnepanelen, sanitair, koeling en klimatisering en is vooral in het Antwerpse en in Brussel actief. We zijn in januari gestart op deze bouwplaats en moeten tegen juni klaar zijn. Brahim heeft ons gevraagd hoe de sfeer bij ons is op de bouw en of we goed met elkaar overeenkomen”, vertelden Kevin en Noah, terwijl hun collega Wim Van Hooste op het dak aan het werk was.

 

Daarna brachten Brahim en MNM in hun zoektocht naar ‘Bouwmakkers’ ook een bezoek aan een bouwwerf in de Schiervellaan in Hasselt. Ze werden er ontvangen door Eric Motmans van Motmans Eric Sanitair & Verwarmingstechnieken. Sarah, verantwoordelijk voor de boekhouding van dit bedrijf, kon er wegens ziekte helaas niet bij zijn, maar had in het kader van ‘Sing Your Song’ voor het nummer ‘Take a parachute and jump’ van Something Happens gekozen; de mannen daarentegen prefereerden ‘Dark Necessities’ van de Red Hot Chili Peppers. En of ze echte bouwmakkers zijn! Zo vertelde Johan, één van Erics medewerkers, aan Brahim dat hij toffe collega’s heeft en dat zijn werkmakkers, onder wie Jef, hem op een moeilijke dag altijd wel weten op te fleuren.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten