Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

#bouwmakkers-actie in Oostkamp en Roeselare

Dag 2: dinsdag 15 mei Radiopresentator Brahim van MNM ontdekt deze week voor De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow de bouwsector. Elke dag gaat hij langs op twee bouwplaatsen en tekent hij verhalen op van bouwmakkers. Iedereen kan live op de radio ervaren dat bouw en collegialiteit dicht bij elkaar liggen.

dag 2 hoofdfoto

Op dag 2 van de #bouwmakkers-actie trok Brahim naar West-Vlaanderen. Hij bracht eerst een bezoek aan de bouwplaats van Beeuwsaert Construct in de Handelsstraat in Oostkamp. Onder leiding van werfleider Jasper Lamootte zijn de bouwvakkers – een gezellige groep twintigers, dertigers en vijftigers – er een betonnen structuur aan het zetten, funderingen aan het plaatsen en dakbedekking aan het leggen.
 
Daarna ging het naar de VDAB-Campus Roeselare in de Pildersweg in Rumbeke. De VDAB is er bezig met de realisatie van een volledig nieuwe bouwcampus en profiteert van deze bouwplaats om er training te geven aan bouwplaatsmachinisten.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten