Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

CPE Nederland neemt Keromat over

CPE Nederland neemt  het in Emmen gevestigde bedrijf Keromat over. Het is de vierde vestiging van CPE Nederland, dat nu ook vertegenwoordigd is in het noorden van Nederland.

CPE Nederland neemt Keromat over

CPE Nederland is een samenwerking tussen Tectum Group (België) en Msquared Groep (Nederland). Keromat is een gespecialiseerde en sterk groeiende dakhandel  met een omzet van 4,2 miljoen € die zijn klanten voorziet van een breed en compleet assortiment dakmaterialen. Het Firestone RubberGard gamma speelt nu al een grote rol en zal nog voort worden uitgebouwd in de regio.

De zeven medewerkers van Keromat blijven in dienst en de dagelijkse leiding blijft in handen van Bernhard Kerkdijk. De aansluiting bij een sterke groep als CPE Nederland biedt een grotere garantie op continuïteit en biedt diverse voordelen en synergieën inzake inkoop, automatisering en administratie. Wij kunnen ons nu focussen op onze kerntaken en onze klanten nog beter bedienen. Keromat zal met een grote mate van zelfstandigheid zijn werkzaamheden blijven uitvoeren”, verklaart Kerkdijk.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten