Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Dako groeit en laat u groeien, op alle vlakken

Familiebedrijf DAKO is een gereputeerde internationale speler in de wereld van het betere buitenschrijnwerk.  Het bedrijf produceert ramen, deuren, garagepoorten en rolluiken in hout, aluminium en PVC en dit voor alle denkbare toepassingen. Om klaar te zijn voor de relance van de sector is DAKO actief op zoek naar professionele partnerships.

profis_ok2

“Sinds 1994 hebben we een hele weg afgelegd.”, vertelt Bruno Vastmans, Verkoopdirecteur voor DAKO België en Nederland. “Oerdegelijk en betrouwbaar zijn onze producten nog steeds, maar bouwers worden steeds veeleisender. Strak design met duurzame materialen? Of geluidsdichte ramen die harmonieus blenden met een specifieke gevelsteen ? DAKO heeft het! “.

Doorslaggevende argumenten

Valeriu Masalar is de eerste om dit te bevestigen. Valeriu is zaakvoerder van Profis bvba in Bierbeek en al meer dan 10 jaar verdeler van de producten van DAKO.

“Drie zaken zijn voor mij belangrijk om trouw te blijven aan DAKO.”, zegt Valeriu. “Uiteraard de kwaliteit van de materialen, daarnaast de onberispelijke ondersteuning van het commerciële team en tenslotte de hele logistieke omkadering”.  Ramen die hij vandaag bestelt, staan binnen de 6 à 8 weken in Bierbeek. Vandaag de dag een argument dat doorweegt bij zijn klanten.

Lokale partners zorgen voor internationale groei

Ondanks de wereldwijde terugslag in de bouw heeft DAKO geopteerd voor een aanzienlijke expansie van het moederhuis (10.000 m2 extra capaciteit). Deze operatie wordt nog in 2022 afgerond om logistiek klaar te zijn voor de groeiambities die DAKO koestert.  
“Om die ambitie waar te maken, zijn we momenteel bezig om ons netwerk van lokale verdelers en installateurs te vergroten”, aldus Bruno Vastmans. “Ook bouwondernemingen en ontwikkelaars contacteren ons in het vooruitzicht van een samenwerking en dat zien we als een belangrijk signaal vanuit de sector qua erkenning. Tegen eind 2022 willen we het aantal DAKO-contactpunten in België aanzienlijk zien toenemen. Lokale aanwezigheid is de sleutel tot onze internationale groei. “

Ook interesse gekregen in een eventuele samenwerking met DAKO ? Stuur me een mailtje met uw gegevens of vul het formulier in. Wij nemen nadien vrijblijvend contact op met u. Misschien de start van een productieve samenwerking ?
 

BRUNO VASTMANS
Directeur Verkoop
E-mail: bruno.vastmans@dako.eu

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten