Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | De finishing touch: tips voor de perfecte afwerking in huis

Staat er op korte termijn een renovatie of verbouwing bij jou in huis op de planning? Dan denk je waarschijnlijk als eerste aan de wat groter investeringen die gedaan moeten worden. Echter is de afwerking van de ruimte minstens zo belangrijk. Waarom?

toepassing_plafonds_2_OK

Dit is de kers op de taart en maakt het totaalplaatje helemaal compleet. Redenen genoeg dus om het complete aanbod aan afwerkingsmaterialen een keer met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld via Afwerkingshop.

Het gebruik van luxe plinten is een echte must voor de perfecte afwerking in huis


Een van de beste investeringen die je voor je eigen woning kunt doen, is het gebruik van luxe plinten. Je kunt daardoor de door jou gewenste woonstijl weer net even wat beter benadrukken. Maar het zorgt er ook voor dat alle wanden en hoekjes in huis veel beter zijn afgewerkt. Goed om te weten: de meeste plinten dienen nog wel een keer gelakt te worden. Doe dit dus altijd voordat je de plinten aanbrengt op de muur.

Heb je al gedacht aan de basis van het huis door dit goed te isoleren?


Maar het is ook zeker geen overbodige luxe om een keer kritisch te kijken naar de basis van je woning. Misschien merk je dat bepaalde gaten in de muur een keer goed moeten worden opgevuld. Of je kijkt écht naar de basis en wilt het graag een keer goed isoleren of je gaat aan de slag met multiplex. Hierdoor kun je ook nog eens zomaar op de maandelijkse energiekosten besparen. Isolatie is er vandaag de dag in verschillende soorten uitvoeringen, dus breng voor jezelf goed in kaart welke variant het meest geschikt is voor je eigen woning.

Haal alle producten voor de perfecte afwerking in huis bij een specialist uit het vak


Kun je niet wachten om op korte termijn een ruimte bij jou in huis goed onder handen te nemen? Dan is het altijd een goed idee om alvast een keer te investeren in het nodige materieel. Haal alle producten voor de perfecte afwerking in huis bij een specialist uit het vak. Zo weet je altijd zeker dat je optimaal bent voorbereid op de klus. En dat maakt het uitvoeren ervan ook weer net even wat makkelijker om te doen. Voor iedere klus is er altijd wel een passend aanbod aan afwerkingsmaterialen. Ook voor het project dat bij jou op de agenda staat.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten