Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

De onmisbare periodieke check-up van uw verzekeringen

Uw professionele activiteit in de bouw evolueert voortdurend... En uw verzekeringen, houden ze gelijke tred? Zeker?

polis-check_nl-header-doelgroepkeuze-1600x600

U installeert zonnepanelen op uw bedrijfsgebouw, investeert in nieuwe dure bouwmachines, werft nieuwe personeel aan, vernieuwt uw IT-materiaal, … En als zelfstandige of zaakvoerder wilt u uw huidige levensstandaard toch behouden tijdens uw pensioen?

Zou u niet onderverzekerd zijn? Of juist oververzekerd, omdat uw verouderde bestelwagen misschien al zijn waarde heeft verloren terwijl die nog met een full omnium verzekerd is?

We raden u aan om jaarlijks uw verzekeringen te laten checken bij een expert ter zake, uw verzekeraar of uw makelaar. Zo zijn uw bescherming en die van uw bedrijf up-to-date. En kan u met een gerust gemoed verdergaan en u zich volledig concentreren op uw doelstellingen.

Om een volledige check-up van uw verzekeringen te bekomen, is het nodig om uw dekkingen met betrekking tot uw aansprakelijkheden (burgerlijke, objectieve, tienjarige, enz.), uw personeel (in het bijzonder om hen te beschermen tegen arbeidsongevallen), uw gebouwen, uw materiaal, uw werfmachines of uw voertuigen na te kijken. En vergeet uw bouwwerven niet: tot de oplevering blijft u aansprakelijk voor alle geleden schade.

En als u zelfstandige bent, moet u ook zorgen voor uw bescherming en die van uw gezin bij arbeidsongeschiktheid, maar ook voor het opbouwen van een aanvullend pensioen.

Tijd voor een check-up van uw verzekeringen? Doe de online check op www.federale.be/polischeck.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten