Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Delaere Engineering verkoopt activiteit weegbruggen aan RDS

Delaere Engineering uit Deerlijk verkoopt zijn bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS uit Harelbeke. Aan de weegbruggen zelf wordt niets veranderd. Ook het oorspronkelijke team blijft op post.

Aimée & Jurgen voor transporter - zonder merken
AMELIE SOENEN
Delaere Engineering heeft een lange en bekende geschiedenis in klassieke weegsystemen als weegbruggen en plateauwegers voor o.m. de bouwsector en de recyclage. Sinds geruime tijd heeft het bedrijf zich vooral ontwikkeld als machinebouwer, met als specialisatie installaties voor het afvullen en verhandelen van big bags. Het bedrijf is daarin internationaal actief en sterk vertegenwoordigd in sectoren als chemie, voeding en logistiek. Om zijn ambities daarin nog meer kracht bij te zetten, wil Delaere de focus volledig op deze activiteit richten.
 
RDS Weighing & Safety, tot voor kort RDS Electronics, is marktleider in on-board weegsystemen en veiligheidsoplossingen zoals camera’s en antibotssystemen. De tak weegsystemen wordt uitgebreid met de weegbruggen van Delaere Engineering. Aan de weegbruggen zelf wordt niets veranderd. Ook het oorspronkelijke team blijft op post.

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten