Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Deschacht richt zich op vijf doelgroepen

Deschacht zal zijn expertise en dienstverlening voortaan toespitsen op vijf doelgroepen: Weg- en rioleringswerken, Algemene aanneming, Isolatie, dak & gevel, Nutsvoorzieningen en Utiliteitsbouw.   

Deschacht
De volgende jaren investeert Deschacht in mensen, middelen en deskundigheid om het aanbod naar deze doelgroepen, zowel inzake producten als wat ondersteuning betreft, op een nog hoger niveau te brengen. De voorbije jaren zijn daartoe reeds grote stappen gezet. Via overnames en partnerschappen werd het productassortiment gevoelig uitgebreid. De expertise en ervaring van de medewerkers werd aangevuld met nieuw talent.

Expertisecentra

Het doel is om verder door te groeien en voor deze vijf doelgroepen de referentiepartner te worden inzake bevoorrading, bouwtechnisch advies en ondersteuning. Daartoe wordt het gamma nog uitgebreid én verfijnd, met bijzondere aandacht voor innovatieve producten en oplossingen. Voor elk van de vijf doelgroepen wordt een expertisecentrum uitgebouwd, naar het voorbeeld van de studiedienst voor weg- en rioleringswerken. Dit worden de aanspreekpunten voor advies, onderzoek & ontwikkeling, engineering en innovatie.
 
Om elk van deze doelgroepen te voorzien van de juiste informatie lanceert Deschacht een nieuwe website. De klanten vinden er specifieke info zoals productadvies, prijzen, bestekteksten, begeleiding in het bouwproces en expertise.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten