Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | dormakaba, uw partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Voornamelijk in de bouw- en utilitaire sectoren is dormakaba - ontstaan uit de fusie van Dorma en Kaba - bekend omwille van zijn uitgebreide gamma deurdrangers en automatische deuren, maar in het uitgebreide assortiment vinden we nog heel wat meer oplossingen voor de beveiliging en toegang tot gebouwen en ruimtes. Zo kunt u bij dormakaba ook terecht voor deurvergrendelingen en -cilinders, vluchtwegoplossingen, toegangscontrole en fysieke barrières.

dormakaba_Mobile_Access

Gezondheidscentra moeten aan een hele reeks complexe eisen en wettelijke bepalingen voldoen.
Met de toegangsoplossingen van dormakaba kunt u het personenverkeer controleren, verschillende toegangsrechten voor bezoekers en medewerkers instellen en een onbelemmerde toegang bij drukbezochte toegangen mogelijk maken. 

Hermetische automatische deuren

Naast automatische schuifdeuren, carrouseldeuren en draaideurautomaten biedt dormakaba ook hermetische schuif- en draaideuren aan. Deze staan garant voor een complete, hermetische afdichting (klasse 3 of klasse 4, volgens EN 1.026 en EN 12.207) en voldoen aan hoge normen op vlak van veiligheid en brandwerendheid. Ze zijn daardoor bijzonder geschikt als toegangsdeuren tot steriele, bacterievrije omgevingen, laboratoria en andere ruimten met hoge eisen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

dormakaba_ES400_hermetic_ok

Professionele planning en betrouwbare service

Zowel tijdens de ontwerpfase, de installatie als na de ingebruikname van de toegangsoplossingen kunt u bij dormakaba terecht voor advies en support om de toegankelijkheid, veiligheid, duurzaamheid, het comfort en naleving van regelgeving te optimaliseren.

https://www.dormakaba.com/be-nl/aanbod/producten

dormakaba_SafeRoute_solution_ok
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten