Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Durabrik is één van de beste werkgevers

Bouwbedrijf Durabrik uit Drongen haalde de vierde plaats in de top tien van de beste werkgevers van België in de categorie ‘small companies’. Dat is een initiatief van het Great Place to Work Institute, in samenwerking met Vlerick Business School.

HET LAATSTE BLAD – DURABRIK
Het certificaat wordt uitgereikt na een bevraging van de werknemers, onder meer over het werkgeversbeleid. De bedrijven met de beste resultaten komen in de top tien en mogen zich een jaar lang beste werkplek noemen.
 
Dankzij onder meer een intensief communicatieprogramma om contact te houden tijdens de coronacrisis, kinderopvang op kantoor en veel aandacht voor het mentale en fysieke welzijn van het personeel, zijn de 200 medewerkers van Durabrik het er unaniem mee eens dat zij de beste werkgever van het land hebben.
 
Volgens hr-directreur Bie De Backer begint alles bij de tevredenheid van de eigen mensen, wat zich vertaalt in een langetermijnengagement en uiteindelijk ook in klantentevredenheid.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten