Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Duurzame waterdoorlatende verharding, ook voor zwaar verkeer

Bij de aanleg of renovatie van verhardingen (oppervlakte groter dan 40 m²) gelden strenge regels. Om aan deze normen te voldoen, is het gebruik van een waterdoorlatende verharding met infiltratie in de ondergrond een effectieve oplossing. Het is cruciaal dat niet alleen de verharding zelf doorlatend is, maar ook de fundering en onderfundering. Daarnaast moet de verharding goed berijdbaar zijn.

gebouw_deschacht

Maak kennis met Drainix, een innovatieve en gepatenteerde oplossing van Deschacht die aan al deze eisen voldoet! Drainix is een ter plaatse gegoten gewapende betonnen grastegel, met een perfecte mix van klassiek kunststof en beton. Kortom: een combinatie van lichtgewicht en indrukwekkende draagkracht.

Voordelen op een rij:

  • Slijtvast en ijzersterk: creëer één groot naadloos infiltrerend betonvlak met wapening. Geschikt voor hellingen en bermversteviging met teelaarde of grind.
  • Lichtgewicht en gebruiksvriendelijk: eenvoudig te plaatsen en toch sterk genoeg voor zwaar verkeer, zoals vrachtwagens en heftrucks.
  • Kostenbesparend op lange termijn: Drainix gaat lang mee, wat resulteert in besparingen op tijd en kosten voor heraanleg van bestaande verharding.


Kies voor duurzaamheid en efficiëntie met Drainix!

drainix_deschacht
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten