Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Ecopath,Fietspadensysteem Ecopath is hét Product Made in Limburg

Ecopath, het fietspadensysteem ontwikkeld door Ecobeton Water Technologies in Sint-Truiden, is onlangs bekroond tot Hét Product Made in Limburg door Vlaams minister van Economie Jo Brouns.

Ontwerp zonder titel - 2023-12-12T151737.977
Joren De Weerdt

Dit slimme fietspad garandeert niet alleen comfortabel fietsplezier, maar draagt ook bij aan het behoud van grondwater. De modulaire constructie maakt snelle en eenvoudige installatie mogelijk, terwijl ruimte wordt geboden voor boomwortels en nutsvoorzieningen. Met aanvullende opties zoals verwarming en zonnepanelen biedt Ecopath een veelzijdige oplossing. De publieke erkenning onderstreept de impact van deze innovatie op veilig fietsen. De prijsuitreiking vond plaats in het gerenoveerde museum KMSKA in Antwerpen, waar de commercieel directeur en bestuurder van Ecobeton Water Technologies de onderscheiding met trots in ontvangst namen. Het bedrijf ziet de bekroning als een stimulans om Ecopath op grotere schaal te introduceren en zo een breed publiek van fietsers te laten genieten van verbeterd rijcomfort. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten