Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Een goed beveiligde werf? Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn

Goede beveiliging van uw bouwwerf is essentieel. Dat weten we bij Heras Mobile Fencing & Security ook. Wij verzekeren u van superieure werfhekken, tijdelijke poorten en een toegangscontrolesysteem, zodat u ongestoord kunt bouwen op een veilige bouwwerf.

Foto-1---bouwwerf

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo kunt u al heel wat problemen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van werfhekken. Waar heeft u deze voor nodig? Misschien wilt u gevaarlijke zones, zoals kuilen, ook afzetten met werfhekken?


Werfhekken zijn de basis voor uw werfinrichting. Stijn Bastianen, productmanager bij Heras Mobile: “Met onze werfhekken creëert u altijd een betrouwbare tijdelijke afrastering voor een werf of tijdens infrawerkzaamheden.” Hierbij verkopen en verhuren we vooral kwaliteit. Een werfhek moet namelijk robuust genoeg zijn om een tijdje op een bouwwerf te staan. “Onze werfhekken kunnen tegen een stootje. Wij leveren dan ook kwalitatieve hekken die u voor meerdere projecten kunt gebruiken”, aldus Bastianen.


Toegang verlenen tot de werf

Joost Verlinden, accountmanager bij Heras Mobile: “Zorg ook voor een duidelijke en veilige toegang tot de werf. Zo hoeft het werfverkeer niet stil te staan op de openbare weg en wordt het overige verkeer dus niet gehinderd.” Afhankelijk van de grootte van het terrein zijn er verschillende mogelijkheden, zoals looppoorten en tourniquets, om personen veilig de werf te laten betreden. Vrachtverkeer van en naar de werf krijgt toegang via een schuifpoort of slagboom. Daarbij is scherp toezicht belangrijk om dieven en vandalen buiten uw werf te houden.


Heras Smart Access: zekerheid voor werfleider en HR

Bij een werf horen altijd risico’s, zoals diefstal en vandalisme. Met het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem beperken we die risico’s tot een minimum. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Verlinden: “Echt alle aanwezigen worden geautoriseerd aangemeld, wat de werfleider veel tijd bespaart. Met één druk op de knop ziet u, vanaf iedere gewenste locatie, wie zich op uw bouwterrein(en) bevindt. Bij een calamiteit weet u direct wie er is. Tegelijkertijd krijgen onbevoegden niet de kans om de werf te betreden. Makkelijker kunnen we het niet maken.”

Niet alleen de werfleider wordt gelukkig van het Heras Smart Access systeem. Ook de collega’s van de HR-afdeling profiteren van minder administratieve rompslomp door een nauwkeurige input voor de salarisadministratie. Samengevat: een totaaloverzicht wie wanneer aan het werk is of was, ook voor Checkinatwork en Limosa.

'

Eén pakket dat aansluit bij uw wensen

Ieder project is anders. Wij kijken graag met u mee om een totaalpakket aan te bieden dat past bij uw situatie.

De basis voor een veilige bouwwerf

Met onze werfhekken, toegangspoorten en toegangscontrolesysteem blijven onbevoegden buiten. Met Heras Smart Access weet u bovendien wie zich op uw werf bevindt, ook bij incidenten of noodgevallen.

Heras Smart Access: toegangscontrole en persoonsregistratie in één

Wissel administratieve rompslomp in voor controle, nauwkeurigheid en zekerheid. Zo bespaart u tijd én weet u zeker dat iedereen op uw werf geregistreerd en bij het RSZ gemeld is.

Heras Smart Access integreert naadloos met de Construbadge (inclusief RSZ-koppeling Checkinatwork) en Limosa.

Foto-2---Heras-Smart-Access
Heras Smart Access
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten