Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

FACQ breidt uit in Limburg

De badkamer- en verwarmingsspecialist Facq versterkt zijn aanwezigheid in Limburg met de opening van een tweede sanicenter. Na Hasselt is het de beurt aan Genk om de Belgische keten te ontvangen. Op termijn wil Facq elke vakman kunnen bedienen binnen een straal van 30 minuten.

FACQ breidt uit in Limburg

Het nieuwe sanicenter aan de Vaartstraat in Genk heeft een oppervlakte van 1.500 m² en biedt een ruime keuze aan producten. Het centrum bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de ring, waardoor een goede zichtbaarheid en een gemakkelijke toegang gegarandeerd is. Er is een ruime parking beschikbaar.

Het sanicenter beschikt eveneens over een 'Facq Collect & Go'-dienst, een afhaalpunt voor een nog snellere service. Een bestelling die vóór 18 uur wordt geplaatst via de e-shop, telefonisch of via mail staat de volgende dag klaar in het gekozen sanicenter.

Het Belgische familiebedrijf Facq is sinds 1880 gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het beschikt over vijftien toonzalen en veertig sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten