Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Groep Versmissen benoemt eerste externe CEO in haar rijke geschiedenis

De Kempense Groep Versmissen heeft Dennis Colart de Bailliencourt benoemd tot eerste externe CEO in haar rijke geschiedenis in de bouwsector.

Ontwerp zonder titel - 2024-01-25T110509.718
Groep Versmissen

Ondanks deze strategische zet blijft het bedrijf volledig in handen van de familie Versmissen, die vastbesloten is om innovatief te blijven in het aanpakken van sectoruitdagingen. Frans Versmissen, eigenaar, benadrukt de noodzaak van voortdurende vernieuwing en ziet in de nieuwe CEO, met zijn diepgaande sectorervaring en regionale betrokkenheid, de sleutel tot toekomstig succes. Familiaire betrokkenheid blijft behouden, met Frans als voorzitter en zonen actief binnen de groep. Dennis Colart de Bailliencourt brengt zijn ervaring als commercieel directeur van B&R en de Groep Willemen mee. De groep, met zeven gespecialiseerde bedrijven en ongeveer 130 werknemers, wil blijven groeien, met een focus op duurzaamheid en het aantrekken van talent voor een solide toekomst. De Groep Versmissen blijft naar eigen zeggen de ideale no-nonsense partner voor bouwprofessionals met een Kempense aanpak.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten