Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Group Jansen neemt specialist in laboinrichting over

De bouwonderneming Group Jansen neemt het Nederlandse Vinitex over, een gevestigde waarde in het marktsegment van laboratoriuminrichting in België, Nederland en Duitsland. Mark en Nicole Raaijmakers, de voormalige eigenaars van Vinitex, blijven aan boord en in hun rol als respectievelijk technisch en commercieel directeur. Eric Vanhees neemt, als huidige COO van Jansen Cleanrooms, de activiteiten en het team van Vinitex onder zijn vleugels. Vinitex en Jansen Cleanrooms worden samengebracht onder de nieuwe naam Jansen Cleanrooms & Labs. Vinitex zal als merknaam blijven bestaan.

Vanaf l.: Nicole Raaijmakers, Mark Raaijmakers, Eric Vanhees en Nadia Jansen.

Group Jansen neemt specialist in laboinrichting over
-

CEO Nadia Jansen ziet in de specialist in ontwerp, productie en plaatsing van laboratoriummeubilair, de ideale aanvulling voor Jansen Cleanrooms, een nichebedrijf van Group Jansen. “We zijn allebei familiebedrijven met een gelijkaardig dna, eenzelfde businessmodel en een absoluut geloof in de kracht en kennis van eigen mensen. We zijn er dus van overtuigd dat deze overname een win-win is op alle vlakken”, aldus Nadia Jansen. 

Group Jansen is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in renovatie en algemene aanneming (klasse 8). De holding is gespecialiseerd in afwerking en technieken. De bedrijvengroep bestaat – naast een onderneming in algemene aanneming – uit cleanroom-, schilders-, service- en techniekenbedrijven. Verder is er ook een eigen productieatelier van schrijnwerk, comforteilanden, prefabelementen en verplaatsbare wanden. De groep stelt 735 mensen te werk op twaalf locaties: Zonhoven (hoofdkwartier), Oudsbergen, Heusden-Zolder, Balen, Herentals, Aartselaar, Mechelen, Brussel, Charleroi, Gent, Sintra (Portugal) en Sint-Oedenrode (Nederland). Jansen Cleanrooms is een 100% dochteronderneming van Group Jansen met vestigingen in Zonhoven, Charlerloi en Mechelen. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten