Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Habenu-van de Kreeke neemt Jack Gorissen Bouw over

Nog geen maand na de overname van het installatiebedrijf Hogenboom uit Maastricht, breidt de Habenu-van de Kreeke Groep uit Beringen alweer uit. Ditmaal wordt Jack Gorissen Bouw uit Stein in Nederlands-Limburg overgenomen. Jack Gorissen, zijn dochter Romy en hun vijf medewerkers vervoegen het team van Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice.  

Habenu-van de Kreeke neemt Jack Gorissen Bouw over - Copy
Jack Gorissen Bouw werd opgericht in 1983 en is gespecialiseerd in nieuwbouw, burgerlijke en utiliteitsbouw, verbouwingen en aanpassingen, maar daarnaast ook in onderhoud en renovaties. Het bedrijf liet zich de voorbije jaren opmerken als flexibel en vakbekwaam, waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit en maatwerk.
 
De eerste vereiste is en blijft het leveren van goed vakwerk. Door deze instelling heeft Jack Gorissen Bouw in ruim dertig jaar een vaste klantenkring opgebouwd van zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast is het een erkend Volandis leerbedrijf: jongeren die een mbo-opleiding (middelbaar beroepsonderwijs) in de bouw of infra volgen, leren er het vak in de praktijk. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat er de komende jaren goed opgeleide vakmensen beschikbaar blijven.
 
“We blijven mooie familiebedrijven als parels aan onze ketting van bedrijven rijgen. De overname van Jack Gorissen Bouw uit Stein is hiervan een mooi voorbeeld. Ook tijdens de actuele coronacrisis blijven de aandeelhouders van de Habenu-van de Kreeke Groep focussen op groei door de overname van ondernemingen die aansluiten bij onze manier van werken”, zeggen directeur Ron Habets en CEO Serge Vreuls.
 
Habenu-van de Kreeke en Van de Kreeke, met vestigingen in België en Nederland, zijn vertrouwde namen in de bouwwereld. Vooral in Belgisch en Nederlands Limburg zijn het erg bekende bouwondernemingen.
 
De firma’s zijn actief in de wegenbouw, algemene bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice. Samen bundelen samen meer dan 150 jaar ervaring. De bedrijvengroep heeft 235 medewerkers in dienst en heeft een omzet van 64 miljoen €, ongeveer gelijk verdeeld tussen België en Nederland.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten