Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Habenu-van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over

De Habenu-van de Kreeke Groep uit Beringen heeft bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel overgenomen. Beide ondernemingen zijn gevestigd in  het Nederlandse Tegelen (Venlo) en blijven werken vanaf die locatie. Voormalig eigenaar Jeroen Gerits blijft in functie als manager.

Habenu-Van de Kreeke neemt Nederlandse bedrijven over
Bouwbedrijf Geurts renoveert en restaureert panden sinds 1977. Het bedrijf startte als eenmanszaak, maar heeft inmiddels 22 mensen in dienst waaronder eigen timmerlieden, metselaars, stukadoors, tegelzetters, slopers, loodgieters en elektriciens. Bouwbedrijf Geurts heeft zich toegelegd op verbouwingen, renovaties, schadeherstel voor diverse verzekeringsmaatschappijen en onderhoud voor professionele vastgoedpartijen.
 
Installatiebedrijf Van den Heuvel heeft twaalf medewerkers in dienst en bestaat sinds 1930. Het bedrijf is gespecialiseerd in installatiewerk op het gebied van gas, water, elektra en sanitair. Zij werken voor particulieren maar voeren evenzeer  bedrijfsmatige installatieprojecten uit.
 
Habenu-van de Kreeke en Van de Kreeke, met vestigingen in Nederland en België zijn vertrouwde namen in de bouwwereld en  bundelen samen meer dan 155 jaar aan ervaring. De bedrijvengroep is actief in zowel de wegenbouw als de reguliere bouw, leiding- en betontechniek en vastgoedservice. Ze heeft 280 medewerkers en zet 84 miljoen € om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.
 
“Met bouwbedrijf Geurts en installatiebedrijf Van den Heuvel halen we een bijzonder rijk ervaringspallet aan bouw- en installatiekennis in huis”, aldus directeur-aandeelhouder Ron Habets.
 
“In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, vooral van goed geschoolde en ervaren installatietechnici, is het voor onze continuïteit van belang om de juiste bedrijven met de juiste mensen aan onze groep te verbinden. Dat is wat we met deze overnames willen bereiken”, besluit CEO Serge Vreuls.
 
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten