Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

Heylen Vastgoed neemt de vastgoedmakelaar Patrimmonium over. Deze laatste is sinds 2018 actief in commercieel en residentieel vastgoed. Alle panden van Patrimmonium worden toegevoegd aan de portefeuille van Heylen Vastgoed. De twee kantoren van Patrimmonium in Schilde en Lier verdwijnen.

Heylen Vastgoed neemt sectorgenoot Patrimmonium over

“De vastgoedwereld is de jongste jaren enorm veranderd. De juridische regelgeving, de manier van online marketing voeren, de dataverwerving, IT,… zijn erg belangrijk, terwijl ook de papierwinkel om een correct dossier samen te stellen elk jaar blijft aangroeien. Door dit partnership met Heylen Vastgoed krijgen we ondersteuning en kunnen we onze activiteiten verder uitbouwen”, verklaart Pieter Lys, de oprichter van Patrimmonium

De integratie van Patrimmonium in Heylen Vastgoed past volgens bestuurder Johan Heylen binnen een ruimer plaatje. “In vastgoedkantoren moet je een totaalpakket aan diensten terugvinden. Bij ons zijn er geen mensen die ’s morgens een nieuwbouwappartement verkopen, ’s middags een plaatsbeschrijving maken en ’s avonds een huis verhuren. Wij hebben voor alles afzonderlijke diensten. Als kleiner kantoor kan je die service niet bieden, vandaar dat we nu ook kiezen voor integraties en overnames”, aldus Johan Heylen. 

Met twintig kantoren is Heylen Vastgoed één van de grootste onafhankelijke vastgoedmakelaars van het land. Meer dan de helft van die kantoren zwaaiden de jongste drie jaar de deuren open. De vastgoedmakelaar wil zijn kantoornetwerk de komende jaren nog uitbreiden.  Heylen Vastgoed telt vandaag vestigingen in Antwerpen-stad (2), Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals (2), Kalmthout, Geel, Heist-op-den-Berg, Mortsel, Brasschaat, Sint-Niklaas, Buggenhout, Lommel, Hassel en Dendermonde.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!


Bouwprojecten