Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Infrajoint neemt Cools nv over

Infrajoint nv, dat vorig najaar werd opgericht door de familiebedrijven Superbeton en Robuco, breidt een eerste keer uit met de overname van Cools nv uit Lommel.

HET LAATSTE BLAD – INFRAJOINT

Infrajoint ontzorgt opdrachtgevers en werkt samen rond circulaire wegenbouw, waarbij alle stappen in het proces, van aanleg over onderhoud tot herstel, op elkaar zijn afgestemd.

Cools houdt zich bezig met betonboringen, voegband, vloerzagen en voegvullingswerken. Robuco uit Buggenhout is gespecialiseerd in het afwerken, onderhouden en remediëren van betonverhardingen. Superbeton verhuisde anderhalf jaar geleden van Herselt naar Aarschot, waar het binnen een tweetal jaar een nieuwe site in gebruik zal nemen.

Superbeton, Robuco en Cools blijven autonoom werken, Infrajoint moet hen toelaten blijvend te focussen op hun kernbezigheden en specialisaties. Op de foto zie je Frederik Laeremans en Pascal Buys, de oprichters van Infrajoint, met in het midden Miet Hermans en Tom Belmans van Cools nv.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten