Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Interbuild en BAM Contractors samen in nieuw bedrijf

BAM Belgium brengt Interbuild en de gebouwenafdeling van BAM Contractors samen in het nieuw bedrijf BAM Interbuild. De bouwgroep bundelt de kwaliteiten van Interbuild en de gebouwenafdeling van BAM Contractors om de opdrachtgevers en klanten in Vlaanderen en Brussel nog beter te kunnen bedienen. 

Interbuild en BAM Contractors samen in nieuw bedrijf
Y_Glavie
BAM Interbuild zal vanaf 1 januari 2020 onder leiding van Marc Peeters, de huidige voorzitter van de raad van bestuur van Interbuild, voortbouwen op de ruime ervaring van BAM Contractors en Interbuild. Mark Beyst, de gedelegeerd bestuurder van Interbuild, verlaat in onderling akkoord het bedrijf.
 
BAM Belgium maakt deel uit van de Nederlandse bouwgroep Koninklijke BAM Groep. BAM Belgium bestaat uit verschillende business units, waaronder projectontwikkelaar Kairos en de bouwbedrijven Interbuild, BAM Galère en BAM Contractors met hun dochterondernemingen BAM Lux, BAM Track, BAM FM, BAM Security en BAM Maintenance. 
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten