Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

ISO-certificaat voor Van den Broeck-Prolians

Bouw- en interieurspecialist Van den Broeck-Prolians uit Herenthout hernieuwde onlangs het ISO 9001:2015 certificaat. Deze wereldwijd geaccepteerde norm toont aan dat een organisatie voldoet aan vastgestelde kwaliteitseisen en deze continu verbetert. De geldigheidsperiode van het ISO-certificaat is drie jaar en loopt tot en met 2022. Van den Broeck-Prolians realiseerde vorig jaar een omzet van 20 miljoen € met ongeveer 50 werknemers en maakt deelt uit van de Franse groep Descours & Cabaud.

ISO-certificaat voor Van den Broeck-Prolians1

Het ISO 9001:2015-certificaat wordt enkel uitgereikt aan bedrijven die kunnen aantonen dat ze hun procedures en processen systematisch monitoren en continu verbeteren en daarbij klanttevredenheid centraal stellen. Voor het Kempische bedrijf is het een beloning voor haar jarenlange inspanning inzake kwaliteitsmanagement.  

Het kwaliteitssysteem van Van den Broeck-Prolians, een bedrijf dat zich bezighoudt met de distributie van (verbruiks)goederen en diensten voor de bouwsector, werd getoetst door het Belgisch Centrum voor Certificatie (BCC). Algemeen directeur Joël Toremans van Van den Broeck-Prolians is blij met de nieuwe certificering.



“Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons kwaliteitssysteem is een belangrijk instrument om op een gestructureerde manier te werken aan continue verbetering van onze dienstverlening en processen. De hernieuwing van het ISO 9001:2015 certificaat zien wij dan ook als een bevestiging richting onze klanten dat wij doen wat wij beloven”, besluit Joël Toremans.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten