Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

JNS Betonboringen wil uitbreiden

JNS Betonboringen, met vestigingen in Tessenderlo en Waregem en gespecialiseerd in diamantboringen, zaagwerken in beton, hak- en slijpwerken, zag in minder dan drie jaar tijd zijn team groeien naar zestig medewerkers.

HET LAATSTE BLAD – JNS BETONBORINGEN
© NIPmedia 2021
Er wordt gedacht aan een extra Limburgse vestiging in het Maasland, maar ook in Antwerpen en Wallonië, om zo binnen een tweetal jaren heel België vlot te kunnen bedienen. Het bedrijf pakt nu ook uit met afbraakwerken en hydrodemolition, een ingenieuze manier om met krachtige waterstralen beton te verwijderen van wapening en andere ondergronden en dit zonder de wapening te beschadigen.
 
Vandaag is JNS Betonboringen gemiddeld op 40 bouwwerven tegelijk bezig. Zowel particulieren als grotere bedrijven doen een beroep op het bedrijf dat snel kan schakelen dankzij het ultramoderne machinepark. Vanaerdewegh mikt ook op grote bedrijven uit onder meer de (petro)chemische en nucleaire sector.
 
JNS beschikt over het speciale certificaat VCA Petrochemie voor opdrachten in de chemische en petrochemische sector.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten