Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Joris Haems nieuwe directeur voor EcoPuur

EcoPuur, een totaalaannemer op het vlak van duurzame energietechnieken uit Nevele, heeft met Joris Haems (foto) een nieuwe directeur. Zijn aanstelling is het gevolg van de groei van EcoPuur.

ecopuur
AC-Fotografie

Met een jaaromzet van ongeveer 7,5 miljoen € behoort het bedrijf tot de grotere spelers. Haems heeft een duidelijk doel voor ogen. “Bij EcoPuur vertrekken we vanuit de behoefte van onze klant, of dit nu een lagere energiefactuur, meer comfort of een ecologische overweging is. Aangezien wij alle energietechnieken in huis hebben, zijn wij een one-stop-shop bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.”

EcoPuur is ook altijd op zoek naar nieuw talent. “We zijn enorm aan het groeien, zowel inzake werkregio als in aantal projecten. Om die groei te ondersteunen, zoeken we technisch talent, meer bepaald installateurs, projectleiders en ploegbazen voor onmiddellijke indiensttreding.”

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten