Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Lecot plaatst pakjesautomaten bij zeven van haar vestigingen

Lecot, een toeleverancier voor de bouw- en industriële sector, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met bpost. Deze samenwerking heeft tot doel pakjesautomaten te plaatsen bij zeven van de Lecot-vestigingen. Op deze manier willen ze het gemak en de duurzaamheid van het ophalen en retourneren van online bestellingen voor hun diverse klantenbestand, waaronder vakmensen en bouwprofessionals, verbeteren.

KNAPP-OSR-Shuttle-EVO

Van alle verschillende soorten bpost-Afhaalpunten is het netwerk van pakjesautomaten het sterkst in opkomst. Pakjesautomaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en tevens een milieuvriendelijke keuze. Pakjesautomaten die gelegen zijn bij invalswegen, zoals de vestigingen van Lecot, zijn populair bij mensen die vaak onderweg zijn en niet altijd de mogelijkheid hebben om naar een ander bpost-Afhaalpunt te gaan. Zij kunnen hun pakjes 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen bij de pakjesautomaten.

DSC_0972
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten