Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Lowette & Partners wordt Silhouet architects

Het Brusselse architectenbureau Lowette & Partners krijgt met Silhouet architects een opvolger die tekent voor continuïteit en verjonging. Naast de bestaande senior partners architect Karel Lowette, ingenieur-architect Sigrid Banck en architect André Gérardy komen ingenieur-architect Shawnee Weynants en architect Florianne Van fraeyenhoven als partner mee aan boord. Samen zorgen ze voor een vernieuwde dynamiek met dezelfde flexibiliteit en kwaliteit als voordien.

Silhouette Architects
Silhouet Architects

Silhouet architects streeft net zoals zijn voorganger naar unieke realisaties met een goede architecturale en stedenbouwkundige kwaliteit. Complexe projecten (voornamelijk in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en omgeving) haalbaar en realiseerbaar maken, staat hierbij voorop. Samen met een harmonieuze en hedendaagse integratie ervan in een (stedelijke) omgeving. Van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen, van retail tot kantoren, van nieuwbouw tot renovatie, vaak met een combinatie van wonen/winkelen/werken/... Naast de vijf partners telt het architectenbureau een twaalftal medewerkers. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten