Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Meer ruimte voor gespecialiseerd onderhoud van transformatoren

Het Mechelse Transformer Service nam op het industriepark Westerlo een nieuwe hub in gebruik. Met dit nieuwe knooppunt geeft het bijna dertigjarige herstel- en onderhoudsbedrijf voor transformatoren zichzelf extra ruimte voor de groeiplannen.

BKBC - 2024-09-30T135347.688
Transformer Service

Transformer Service ging in 1996 van start als de eenmanszaak van Wim Van de Perre. Vandaag voeren acht gespecialiseerde medewerkers wereldwijd onderhoud uit. Goed voor een jaaromzet van 1,4 miljoen euro. Het bedrijf heeft weliswaar een strategisch plan uitgewerkt dat mikt op een vervijfvoudiging van de omzet. Daartoe liggen in de nieuwe vestiging in Westerlo uitgewerkte projecten op tafel.

Op de nieuwe locatie beschikt Transformer Service over een nuttige oppervlakte van 670 m2. Het atelier in de Mechelse deelgemeente Leest blijven behouden voor specifieke opdrachten.

Transformer Service heeft alles in huis voor de ombouw en revisie van transformatoren van 160 Kva tot 4500 Kva. Herstellingen en aanverwante opdrachten worden binnen een termijn van 6 weken afgewerkt.

Het bedrijf engageert zich bovendien voor preventief en predictief onderhoud van transformatoren.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten