Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Merkonafhankelijk onderhoud en herstelling van uw hoogwerker of heftruck

De vraag naar merkonafhankelijke servicebedrijven voor machines en materieel blijft stijgen in Vlaanderen. Invoerders en dealers kunnen en willen niet langer het onderhoud en herstelling van hun machines garanderen. En daar biedt Correct Services uit Oost-Vlaanderen nu net de oplossing. Dit gecombineerd met de verkoop van hoogwerkers en heftrucks en sinds kort ook de verhuur van heftrucks, maakt Correct Services hét aanspreekpunt voor verticaal transport.

Nieuwbouw 2

Om aan de grote vraag te kunnen blijven voldoen, beslisten de drie vennoten, Mario Poppe, Peter Vispoel en Manu Backx om te verhuizen naar Industriegebied de Grote Nest te Evergem. Daar zijn ze in de eindfase van hun nieuwbouw site gekomen. ‘De verhuis is gepland eind oktober 2018. De nieuwe werkplaats en kantoorruimte wordt gebouwd op 3.000 m² terrein, in de Gentse Kanaalzone, een groeizone van ongekende omvang. Op ons terrein kunnen we heel wat hoogwerkers en heftrucks tentoon stellen, wat belangrijk is voor de verkoop van de machines’, zegt Mario Poppe, verantwoordelijke voor verkoop en klantenrelaties. 

V.l.n.r: Mario Poppe, Peter Vispoel en Manu Backx 

Het team van ondertussen 12 mensen is naast korte interventies ook inzetbaar voor langlopende opdrachten bij bijvoorbeeld materieelverhuurbedrijven of grotere aannemers.

Voor de verkoop van de machines heeft Correct Services met een aantal producenten een intensieve samenwerking.

Mario: ‘Eén van onze hoofdproducenten is Custers Hydraulica B.V., een Nederlands bedrijf met meer dan 50 jaar kennis en ervaring in onder andere hoogwerkers. Met Correct Services hebben we de exclusiviteit voor de verdeling verkregen in België, wat onze snelheid en service alleen maar ten goede komt.’

Paul van Eldijk, managing director van Custers Hydraulica B.V., bevestigt de positieve samenwerking tussen de twee bedrijven. ‘Correct Services is voor ons zonder twijfel een betrouwbare partner. De jarenlange technische kennis, gecombineerd met de flexibiliteit en snelheid van de vennoten en medewerkers zorgen er voor dat we de exclusiviteit voor België van onze Custers® rupshoogwerkers in betrouwbare handen laten.’

Hoogwerker in de kijker

De Verda 12 is een rupshoogwerker met een maximale werkhoogte van 12,3 m en een zijdelingse reikwijdte tot 10,3 m. De met rupsbanden uitgevoerde hoogwerker is uitermate geschikt voor het werken op een onverharde ondergrond. De Custers® Verda 12 is uitgerust met proportionele besturing en wordt aangedreven door een sterke Yanmar motor-pomp combinatie. Deze hoogwerker is breed inzetbaar. Ontwikkeld voor uitvoeren van diverse werkzaamheden in groensector, bouw en industrie. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is in een groot gedeelte van het werkdiagram rijden op hoogte mogelijk. Door het lage eigen gewicht van 4.900 kg in combinatie met een mooi werk en rij-bereik ontstaat een unieke machine.

De Verda 12 is een rupshoogwerker met een maximale werkhoogte van 12,3 m en een zijdelingse reikwijdte tot 10, 3m. De machine weegt slechts 4.900 kg en is 2 m breed.

Contacteer Correct Services voor uw vragen of noden omtrent verticaal transport via hun contactpagina. Neem zeker ook een kijkje op hun website om meer te weten te komen over de service en dienstverlening

 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten