Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Niet langer last van opslagproblemen bij je bouwproject met een zeecontainer

Misschien ga je binnenkort wel verhuizen of start je een nieuw bouwproject. Daar komt veel materiaal bij kijken, materiaal dat je niet altijd makkelijk kwijt kan. Een zeecontainer kan hier een handje helpen zodat jij zonder kopzorgen aan je bouwproject kan starten.

nikko-osaka-WzZjyThDoR8-unsplash_OK

Welke container past bij mijn bouwproject?

Afhankelijk van hoe groot je project is, kan je een passende container aanschaffen. Bij een verhuizing waarbij je veel materiaal van het ene huis naar de andere verplaatst, raden we aan om een groot formaat container te kopen. Hier kan je tijdelijk materiaal, maar ook je werkspullen in huisvesten. Ben je enkel bezig met een verbouwing, bijvoorbeeld van je zolder, dan heb je waarschijnlijk wat minder ruimte nodig. Een kleine container volstaat dan ook. De formaten starten al bij 2x2 meter en bovendien kan je ook een kleur kiezen als RAL-classic kleuren, zwart, gegalvaniseerd en staalblauw. Door verschillende maten, kleuren en types vind je gegarandeerd de ruime zeecontainer die bij jouw project past. 

Hoe schaf ik een zeecontainer aan?

De aankoop van een container hoeft niet moeilijk te zijn: met enkele klikken op de muis kan je de container voor extra opslag online kopen. Eenmaal thuis gearriveerd heb je enkel je handen nodig om de container in elkaar te zetten door het handige schuif-klik systeem van de containers. Zo staat de zeecontainer binnen een uurtje overeind en kan jij van start gaan met je bouwproject.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten