Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Nieuw trainingscentrum van ASSA ABLOY in Melle

Het meest recente Europese trainingcentrum van ASSA ABLOY Entrance Systems opende recent in Melle. Belgische techniekers zullen er worden opgeleid over poorten en laad- en lossystemen.

BKBC - 2024-09-02T163152.827
ASSA ABLOY

Het gloednieuwe trainingscenter bevindt zich in het hoofdkantoor van ASSA ABLOY Entrance Systems. De gespecialiseerde ruimte staat nokvol eigen producten (sectionale poorten, snellooppoorten, laad- en lossystemen), projectie- en televisieschermen, werktafels, montageframes, … Zo krijgen de servicetechnici een hoogwaardige theoretische en praktische opleiding, inclusief industrie-specifieke benaderingen en waardevolle inzichten.

Bij een eigen trainingscenter hoort ook een eigen opleidingsaanpak voor de techniekers. Zo moet elke nieuwkomer een verregaand en verplicht trainingsschema volgen. Werknemers die reeds langer in dienst zijn, krijgen meer geavanceerde opleidingen om zich verder te verdiepen in de fijne kneepjes van het aanbod.

De zes trainers zelf – een mix van Nederlandstalige en Franstalige specialisten – zijn stuk voor stuk doorgewinterde, ervaren poort-techniekers. Zij volgden allemaal de train-de-trainer opleidingen waardoor ze niet alleen de techniciteit van de installaties zeer goed kennen, maar ook geleerd hebben hoe ze de materie moeten overbrengen. 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten