Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Nieuwe CEO voor Besix Group

Pierre Sironval wordt met onmiddellijke ingang benoemd tot Deputy CEO van Besix. Hij volgt Rik Vandenberghe op die een aantal specifieke verantwoordelijkheden als adviseur opneemt en ook blijft zetelen in de raad van bestuur van de Besix Group.

Nieuwe CEO voor Besix Group2
Pierre Sironval, van opleiding een burgerlijk ingenieur-architect, werkt al sinds 1995 bij Besix. Hij werkte mee aan prominente projecten op drie verschillende continenten en klom daarna op tot hij in 2011 hoofd werd van de Besix Group in het Midden-Oosten. In 2018 werd hij aangeduid als COO van alle wereldwijde activiteiten van de Groep.
 
Johan Beerlandt, uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur, feliciteerde Sironval met zijn benoeming. “Pierre werkt al zijn hele carrière bij Besix Group. Hij klom op doorheen de rangen en hij is het lichtende voorbeeld van onze bedrijfscultuur van uitmuntendheid.
 
Zijn uitstekende kwaliteiten, zowel op professioneel als op menselijk vlak, die hij al etaleerde toen hij aan het hoofd stond van onze dochteronderneming in het Midden-Oosten en later als COO, zullen van hem ook een zeer goede CEO maken”, aldus de Besix-voorzitter.
 
Beerlandt dankte ook Rik Vandenberghe die hem in 2017 opvolgde als CEO en deze transitie succesvol beheerde. “Hij bracht in het bijzonder meer nauwkeurigheid in onze bedrijfsprocessen”, aldus Johan Beerlandt.
 

 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten