Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Nieuwe eigenaars voor Automix

Automix heeft sinds kort nieuwe eigenaars. Het bedrijf vertegenwoordigt in België, Nederland en Luxemburg de merken IMER en BHS Sonthofen. Automix werd opgericht in 1968 en produceert, onderhoudt, en verdeelt betonmixers (op vrachtwagens en op opleggers, stationaire mixers) en reserveonderdelen voor de betonindustrie in de Benelux. Eerder dit jaar kochten Bruno Hubert en Jerome Leclef alle aandelen van Ivan Van Eeckhaute.

automix

Seriële ondernemers

Ivan Van Eeckhaute heeft nog een overgangstermijn van één jaar. Zijn zoon Anthony, derde generatie in het bedrijf, blijft aan de slag bij Automix. Hubert en Leclef zijn seriële ondernemers die een succesvol palmares hebben opgebouwd door Belgische industriële bedrijven over te nemen en een nieuwe dynamiek te geven. Ze hebben ervaring met o.m. Daxi (spoormateriaal en –materieel) en AFIX (steigers). Pieter De Smedt wordt de nieuwe ceo van Automix.

Het klantenbestand van het bedrijf uit Ittre omvat zowel de grootste betonproducenten (CBR, Holcim en CCB) als vele middelgrote en kleinere bedrijven actief in de stortbetonsector.
 

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten