Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Nieuwe SaaS voor onderhoudsplanning en -beheer in gebouwen

Het onderhoud van gebouwen is een noodzakelijk kwaad waar niemand onderuit kan. Daarom is het zaak deze werken zo goed mogelijk te optimaliseren, de kosten te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de wettelijke voorschriften stipt worden gevolgd. Vandaag bestaat daar zelfs een SaaS-systeem voor: de ‘Spacewell Maintenance’ die zowel door kleine als grote organisaties kan worden gebruikt.

Press-Release-Maintenance-2400x1600

Deze nieuwe oplossing van Spacewell omvat drie producten. ‘Maintenance Planning’ helpt organisaties om  onderhoudsgerelateerde kosten op lange termijn te plannen, en te garanderen dat hun budget in lijn met hun doelstellingen is. Dankzij de geïntegreerde dashboards worden de onderhoudskosten inzichtelijk. ‘Maintenance Management’ werd dan weer gecreëerd om teams te helpen bij het snel en efficiënt uitvoeren van de onderhoudstaken. Dit onderdeel omvat tal van functies, zoals het inplannen van preventief onderhoud, de follow-up van taken, contractbeheer... Tenslotte is er ‘Compliance’ die later dit jaar zal worden gelanceerd. Deze oplossing helpt de gebruikers te voldoen aan de wet- en regelgeving met betrekking tot het onderhoud van uw gebouwen.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten