Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | OCKIER & PARTNERS - Advocaten om op te ‘bouwen’.

Als onafhankelijk en gerenommeerd advocatenkantoor bieden wij, naast de klassieke en alternatieve geschillenregeling, ook een fullservicedienstverlening aan binnen het bouw- en vastgoedrecht en aanverwante rechtsdomeinen voor binnen- en buitenlandse ondernemingen.

OCKIER_ADVOCATEN_WEB_NIEUW_OK
tekst_ocier

Met een team van meer dan 28 advocaten en 8 administratieve medewerkers staan we voor je klaar met kwalitatieve service op maat.
Dankzij meer dan dertig jaar ervaring en expertise behandelen wij dossiers in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Onze absolute sterktes zijn onze specialisatie in bouwrecht, overheidsopdrachten en pps, maar ook in vastgoedrecht, projectontwikkeling, ondernemings- en vennootschapsrecht (fusies en overnames).
Ludo Ockier is niet alleen al jarenlang adviseur voor meerdere grote en middelgrote bouwbedrijven, hij is ook al meer dan twintig jaar docent bouw- en vastgoedrecht aan Syntra West en adviseur van het CIB Vlaanderen.

Volg ons in onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin informeren we je over recente vernieuwingen, zoals onlangs het e-procurement en de verplichte e-facturatie in België sinds 1 maart 2024. Daarnaast organiseren we ook events binnen onze ‘Ockier Academie’ over overheidsopdrachten, de bouwshift in Vlaanderen etc.

Ook in ons aanbod: bedrijfsseminaries op maat. Zo zijn er opleidingen voor werfleiders, startende bouwpromotoren, vastgoedmakelaars, legal management e.d.
Doordat we intensief samenwerken met technische deskundigen kunnen wij een perfecte combinatie garanderen van kwalitatief juridisch advies dat gepaard gaat met vakkundige ondersteuning.

Ons team helpt je heel graag verder!

LinkedIn

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten