Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Publi-reportage | Ontdek eScan: Innovatie in Verhuurbeheer met MCS Rental Software

De verhuurindustrie staat voor een nieuwe mijlpaal met de introductie van de eScan-functionaliteit door MCS Rental Software. Deze innovatieve toevoeging biedt gebruikers de mogelijkheid om met behulp van QR-codes direct toegang te krijgen tot cruciale informatie over verhuurapparatuur, en dat allemaal vanaf hun Android- of iOS-apparaat.

Afbeelding 1 - Content Post MCS Rental Software

Het concept is eenvoudig maar krachtig: door simpelweg een QR-code op verhuurapparatuur te scannen, kunnen gebruikers onmiddellijk essentiële informatie zoals handleidingen en certificaten verkrijgen. Deze directe toegang tot informatie verbetert niet alleen de efficiëntie van het verhuurproces, maar versterkt ook de band tussen verhuurders en hun klanten.

Richard Roessler, Benelux Sales Manager bij MCS Rental Software, legt uit: "Met eScan streven we ernaar om de efficiëntie en gebruikerservaring in de verhuurindustrie te verbeteren. Het stelt niet alleen gebruikers in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot belangrijke informatie, maar biedt ook mogelijkheden voor bedrijven om hun dienstverlening te verbeteren en zich te onderscheiden in de markt."

De gepersonaliseerde QR-codes versterken bovendien niet alleen het merk van het verhuurbedrijf, maar bieden ook een naadloze gebruikerservaring door gemakkelijke toegang tot uitgebreide informatie over de verhuurapparatuur.

Benieuwd naar de mogelijkheden van eScan? Voor meer informatie over MCS Rental Software en haar innovatieve eScan-functionaliteit kunt u terecht op hun website.

Afbeelding 2 - Content Post MCS Rental Software
Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten