Als abonnee heb je toegang tot alle artikels op BOUWKRONIEK.be

Bedrijfsnieuws

Opening van de 17de Facq-showroom in Geel

Facq opende in Geel zijn 17de showroom op een oppervlakte van 4500 m2. De site is verdeeld in twee afzonderlijke ruimtes: een PROcenter voor professionals en een showroom die voor iedereen toegankelijk is.

Ontwerp zonder titel (92)
Facq

Net als de andere centra van de sanitair en badkamerspecialist biedt het PROcenter een uitgebreid assortiment van meer dan 7.000 producten voor professionals. De showroom toont de nieuwste badkamertrends, van meubels en kranen tot douches, toiletten en accessoires.

Een van de blikvangers van de showroom is het ‘Groene Huis’, een speciale ruimte die een overzicht biedt van innovaties op het gebied van water- en energiebesparing. 

Het showroomteam bestaat uit drie deskundigen die steeds klaarstaan om bezoekers te adviseren. Sonja, die kan putten uit een schat aan ervaring, is gepassioneerd door de sanitaire sector en heeft een groot gevoel voor gastvrijheid. Eline heeft een achtergrond in binnenhuisarchitectuur en kent Facq door en door. Tot slot brengt David, erkend als een van de top 100 interieurontwerpers van het Verenigd Koninkrijk door House & Garden, een lading creativiteit en innovatie in het team.

Nieuwsbrief

Wens je op de hoogte te blijven van inzichten, projecten, trends en evoluties in de bouwsector? Schrijf je nu in blijf up-to-date!

Bouwprojecten